Quick 21 wint van DTG

Share

Afgelopen zaterdag mocht Quick 21 naar Wijckel om te spelen tegen DTG .  DTG speelt op gras, dus dit was voor Quick even wennen. Het eerste kwartier zat DTG beter in de wedstrijd dan Quick, DTG wist een voorsprong te nemen naar 3-1. Daarna werd er beter en langer aangevallen, Quick kon uitlopen naar 3-7. In de rust was deze voorsprong iets teruggelopen naar 6-8.

Na de rust nam Quick weer het initiatief en kon DTG niet volgen, Quick speelde een aantal aanvallen goed uit en wist nog meer uit te  lopen, de eindstand werd uiteindelijk 12-17. Na 2 winstpartijen in deze nog prille competitie staat Quick er goed voor.

Quick 21 2 speelde afgelopen zaterdag tegen CSL 2. Op voorhand een moeilijke tegenstander om van te winnen, na 2 aanvallen van CSL was de toon al gezet en stand Quick al achter met 2-0. De ruststand was 9-3 voor CSL, na de rust ging Quick iets beter spelen en  kwamen ze nog terug tot 15-10.  Toen was de Koek op, CSL liet zien dat ze de betere ploeg waren en liepen uit naar een eindstand van 24-10.

Aanstaande Zaterdag speelt Quick 21 1 uit tegen Westergo uit Bolsward, Quick 21 2 speelt uit tegen ASVD/Kwoot 2 uit Dronten.