KLEDING REGELEMENT

Kleding reglement KV Quick’21

KV Quick’21 heeft een eigen kledingfonds. Dit houdt in dat ieder spelend lid jaarlijks een verplichte financiële bijdrage betaalt om daarvan wedstrijdkleding (wedstrijdshirts/broekjes/rokjes), presentatiekleding (w.o. presentatiepakken) en overig materiaal (w.o. sporttassen) kunnen krijgen in bruikleen. Deze verplichte bijdrage wordt geïnd met de contributie. De vereniging doneert jaarlijks ook een substantiële bijdrage aan het kledingfonds, waardoor o.a. kleding met een sponsor bedrukking kan worden vervangen en/of aangeschaft.

De kleding is eigendom van de vereniging en wordt ieder seizoen aan de leden in bruikleen gegeven. Spelende leden van KV Quick’21 dienen zelf kousen aan te schaffen via de kledingcommissie.

De kledingcommissie valt onder het hoofdbestuur en is verantwoordelijk voor de organisatie van de uitvoering. De coördinatoren van de verschillende leeftijdscategorieën en de leiders ondersteunen des gevraagd de kledingcommissie voor de praktische uitvoering. Aangezien de wedstrijdkleding geen eigendom van het lid is, is het goed om te weten welke regels gelden bij gebruik van die kleding.

Daartoe zijn de volgende regels opgesteld:

 1. Alle kleding wat op bruikleen is verstrekt, mag uitsluitend tijdens korfbalwedstrijden van KV Quick’21 worden gebruikt. Tassen mogen ook bij trainingen gebruikt worden. Dus niet bij andere gelegenheden, tenzij daarvoor door het hoofdbestuur i.o.m. de kledingcommissie toestemming is gegeven.
 2. Het is niet toegestaan kleding en de tassen anders te gebruiken dan waarvoor het bedoeld is.
 3. Zonder toestemming van het hoofdbestuur mogen, o.a. in verband met verplichtingen jegens de sponsors, op de kleding geen teksten, zoals rugnummers, namen, emblemen en dergelijke worden aangebracht.
 4. Kleding dient volgens het wasvoorschrift gewassen te worden. Indien, door het niet in acht nemen van, die wasvoorschriften schade aan de kleding ontstaat, kan men door de vereniging aansprakelijk worden gesteld. Of iemand aansprakelijk word gesteld is ter beoordeling aan de kledingcommissie.
 5. Indien tijdens de wedstrijd schade aan de kleding is ontstaan, dient dit direct na afloop van de wedstrijd door de speler bij de kledingcommissie te worden gemeld. Voor de schade aan de kleding welke tijdens de wedstrijd is ontstaan, zal de speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit ter beoordeling aan de kledingcommissie.
 6. Bij vermissing van kledingstukken of geconstateerde schade aan de kleding anders dan hiervoor bedoeld, dient men dit direct te melden aan de kledingcommissie. Of iemand aansprakelijk wordt gesteld is ter beoordeling aan de kledingcommissie.
 7. Wanneer aan het einde of tijdens het seizoen blijkt dat er spullen ontbreken of is er sprake van schade, worden de daaraan verbonden kosten in rekening gebracht bij de betreffende speler c.q. ouders of verzorgers. Indien men tijdens het korfbalseizoen het lidmaatschap wenst te beëindigen, dient de door KV Quick’21 verstrekte kleding en eventuele andere materialen ingeleverd te worden bij de kledingcommissie.
 8. In gevallen waarin het regelement niet voorziet, beslist het bestuur in overleg met de kledingcommissie.
 9. Volledig kleding regelement staat op de Quick site.

Vastgesteld door het bestuur, Maart 2016.

Kledinguitgifte

In het seizoen 2015/2016 is het bruikleensysteem opgestart. Voor alle kleding, tassen en overige artikelen wordt een kledingfonds bijdrage geïnd. Dit zal gelijktijdig met de contributiebetaling plaats vinden.

Hieronder vind je:

 • de kenmerken van een KV Quick’21 tenue
 • hoe dit tenue kan worden verkregen
 • gebruik en wasvoorschrift tenue
 • wat te doen bij problemen

Het tenue

De clubkleuren van KV Quick’21 zijn wit, groen en zwart. Het tenue dat door de kledingcommissie wordt verstrekt bestaat uit:

 • Presentatiepak in KV Quick’21 stijl met KV Quick’21 logo.
 • Zwart broekje of rokje KV Quick’21 stijl met KV Quick’21 logo.
 • Groen wit shirt KV Quick’21 stijl met KV Quick’21 logo.
 • Jeugd of senioren sporttas met KV Quick’21 logo.

Tijdens de wedstrijden moet dit tenue gedragen te worden.

Spelers moeten zelf KV Quick’21 kousen aanschaffen, deze zijn te koop achter de bar of bij de kledingcommissie.

Uitgifte tenue en sporttas

Zodra de ledenadministratie de aanmelding heeft verwerkt word je doorverwezen naar de kledingcommissie en kun je afspraak maken om de kleding af te halen.

Advies voor gebruik KV Quick’21 tenue

Om de Quick 21 kleding zo lang mogelijk in een goed conditie te houden, zijn er enkele richtlijnen opgesteld betreffende de draagintensiteit en wasvoorschriften van de kleding.

Draagintensiteit

Om na te streven dat de kleding van een ieder lid een evenredige slijtage vertoont mag het wedstrijdtenue en het presentatiepak uitsluitend worden gebruikt op de wedstrijddag. Dus niet op de trainingen of in een andere omgeving zoals “privé of zakelijk”. Ook tijdens vakantie is het niet toegestaan deze kleding te dragen. Na waarschuwingen, wanneer dit wordt geconstateerd, kan de kleding worden ingenomen.

Wasvoorschrift

Bij de jeugd en senioren zullen na iedere wedstrijd de shirts worden ingenomen en een beroep worden gedaan op de ouders/verzorgers/leden om bij toerbeurt de shirts te wassen voor de volgende wedstrijd.

 • Binnenste buiten gekeerd wassen.
 • Wassen bij een temperatuur van max 40 graden Celsius.
 • Nooit chemisch laten reinigen.
 • Niet strijken
 • Wasmiddel zonder bleekmiddel gebruiken.

 

In geval van belangstelling voor sponsering graag contact opnemen met de sponsorcommissie. Sponsorcommissie Quick21@hotmail.com

Veel gestelde vragen

De kledingcommissie heeft een groot aantal vragen en antwoorden op deze pagina gezet.

Mijn kleding is te klein wat te doen?

Neem contact op met de kledingcommissie en meld dat je kleding te klein is. De kledingcommissie maakt zo spoedig mogelijk een afspraak met je om de kleding te ruilen.

Krijg ik een restitutie van het kledingfonds bijdrage als ik tussentijds stop met korfbal.

Nee, je krijgt geen restitutie.

Mijn kleding is stuk wat moet ik doen.

Neem contact op met de kledingcommissie met de melding wat er kapot is. De kledingcommissie maakt dan een afspraak met je.

Mijn kleding is zoek.

Je informeert je teamgenoten m.b.t. jouw vermissing. Tevens plaats je een oproep op de KV Quick’21 site en neem je contact op met de kledingcommissie met de melding wat er kwijt is. De kledingcommissie maakt dan een afspraak met je.

Ik ben mijn trainingspak kwijt.

Je informeert je teamgenoten dat je een broek en/of jack kwijt bent. Tevens plaats je een oproep op de KV Quick’21 site. En maak je contact met de kledingcommissie. Komt het pak niet boven water dan dient er een geheel nieuw trainingspak vergoed te worden. Het deel wat nog in je bezit is mag je houden. Zie vergoedingsregeling.

Ik stop met korfballen bij KV Quick’21 wat doe ik met mijn kleding.

Je levert je kleding gewassen in bij de kledingcommissie. Hiervoor maak je van tevoren een afspraak.

Ik heb kleding gevonden, wat moet ik hier mee doen.

Je informeert je team genoten of zij misschien wat kwijt zijn. Komt het kleding stuk niet terecht bij de eigenaar neem dan contact op met de kledingcommissie.

Korfbalkousen.

Deze zijn te koop bij de kledingcommissie of in de kantine.

Andere vraag.

Neem contact op met de kledingcommissie.
Vergoedingsregeling

Voor zoekgeraakte of door eigen toedoen beschadigde kleding zullen onderstaande prijzen worden gehanteerd.

Kleding

KV Quick’21 wedstrijd shirt         € 40,00

KV Quick’21  sportbroekje           € 20,00

KV Quick’21 korfbalrokje             € 25,00

KV Quick’21 trainingspak             € 40,00

KV Quick’21 tas jeugd                    € 20,00

KV Quick’21 tas senior                   € 30,00

 

Kledingcommissie

Thea Welling        06-23252707       creathea1@hotmail.com

Gaatse de Vries   06-12372748       g.vries12@chello.nl

Marja Riemersma 06-13229881     marjaxxxx@hotmail.com

 

 

 

Reacties zijn gesloten.