Lid worden

Lid worden:
Korfbal is een ontzettend leuke sport voor iedereen. Korfbalclub Quick’21 is een actieve en gezellige vereniging met ruim 100 leden. Lijkt het jou ook leuk om te korfballen, kom dan gewoon een keer kijken bij een training of een wedstrijd.

Je kunt 4x gratis mee trainen

Gewoon om te kijken of het bevalt. Besluit je om lid te worden dan hoef je geen kleding aan te schaffen want deze krijg je in bruikleen van de club. Een korfbaljaar bestaat uit twee seizoenen: een veld- en een zaalseizoen. Het zaalseizoen loopt van eind oktober tot eind maart. De 1e helft van het veldseizoen loopt van augustus tot half oktober en de 2e helft is van eind maart tot en met juni

Wil je meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar Anita Wiersema technischecommissie@quick21.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kan natuurlijk ook gelijk het inschrijfformulier invullen.

Jeugd:
KV Quick’21 heeft een bloeiende jeugdafdeling met één of meerdere teams in bijna elke leeftijdscategorie. Bij de trainingen en wedstrijden staat spelplezier en samenspel voorop. Onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers en coaches wordt er doorgaans één of tweemaal per week getraind en op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld. Voor de jeugd is er een speciale jeugdcommissie, die allerlei activiteiten voor de jeugd regelt gedurende het korfbalseizoen. Van de spetterende playbackshow, spokentocht tot survival, elke keer verzinnen ze wat nieuws voor de verschillende leeftijdscategorieën.

Senioren:
Bij de senioren is er zowel plaats voor de meer wedstrijdgerichte korfballer als voor recreanten. Jong of oud, ervaren of beginneling, iedereen is welkom! Belangstellenden kunnen meer informatie inwinnen bij Anita Wiersema technischecommissie@quick21.nl.

Contributie:
Voor informatie over de contributie kunt u bij de hierboven genoemde contactpersonen terecht.

Leeftijden:
In elk team zitten spelers van een bepaalde leeftijd. Om te bepalen met welk team je kunt meetrainen staan hier de leeftijden per team:

Teams Leeftijdsgroep
Kangoeroe Klup 3 – 6 jaar
Welpen F 6-8 jaar
Pupillen E 8-9 jaar
Pupillen D 9-10 jaar
Aspiranten C 10-12 jaar
Aspiranten B 12-14 jaar
Junioren A 14-18 jaar
Senioren 18 jaar en ouder

Reacties zijn gesloten.