Weer winst voor VenV/Quick 1 in Groningen

Share

Zaterdag mocht het team van trainer Ronald Klos weer voor de winst strijden. Nogmaals in de provincie Groningen. Vorige week werden de punten meegenomen naar Garyp/Oudega. Toen was het wel lekker weer om een potje korfbal bij te wonen, echter was het dit weekend wel even anders.
Tegen Hoogkerk 1 in Hoogkerk werd het een waar waterballet. De trainer kwam in de kleedkamer met de woorden dat er scherp zou moeten worden gestart. Dit had alles te maken met de iets wat teleurstellende beginfase van de wedstrijd tegen ROG 1.

QuickVenV pakte het strijdplan van de trainer goed op en had gelijk al een flinke voorsprong te pakken. In een tijdsbestek van 10 minuten stond het al 0-4 voor het achttal uit Garyp/Oudega.
Toch kwam Hoogkerk daarna weer bij, 3-4.
Paniek ontstond er echter niet bij QuickVenV die de voorsprong uitbreidde naar 3-8.
Voor rust wist Hoogkerk het gaatje nog iets kleiner te maken met een ruststand van 5-8. Ook na rust zette Hoogkerk deze lijn door, 7-8.
Maar QuickVenV is deze middag nooit in gevaar geweest. De heren van QuickVenV stonden op, zij zorgden voor de doelpunten in de laatste fase van de wedstrijd, 8-14.
Hoogkerk wist nog twee goals te scoren, maar de punten gingen mee naar Friesland.
Eindstand 10-14.