Vacature kantinecommissie

Share

Gezocht: 2 nieuwe kantinecommissie ledenlogo

 Functieomschrijving:

Vind jij de prijs van het bier ook te duur? Zijn de kantinediensten nooit goed geregeld? Staan er altijd dezelfde mensen in de kantine? Doe er wat aan!

Wij zijn per direct op zoek naar twee enthousiaste nieuwe leden voor de kantinecommissie van Quick’21.  Ben jij ouder van één van onze jeugdleden of vind je het interessant om je te mengen in het kantinebeleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omdat er een aantal commissieleden afscheid hebben genomen van de kantinecommissie, zijn wij op zoek naar 2 nieuwe leden. Gedurende het hele seizoen zijn wij achter de schermen bezig met het regelen en op orde houden van de kantine in het MFC.

Ben jij bereid om:

– Één keer per 2 maand te vergaderen;

– Contact te leggen met ouders en leden voor het uitvoeren van kantinediensten of zaalwachten;

– Tijdens een activiteit van Quick zelf in de kantine te staan;

– Nieuwe ideeën aan te dragen met betrekking tot inkoop van producten, indeling van de kantine of organiseren van activiteiten.

 Kantinecommissie profiel:

De kantinecommissie bestaat (op dit moment) uit  vier commissieleden die zich bezig houden met het verzorgen en faciliteren van het gebruik van de kantine. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de inkoop voor de kantine, het regelen van de zaalwacht en de kantinediensten gedurende het seizoen en wij organiseren het agendabeheer voor Quick.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek in de leukste commissie van Quick! Heb jij altijd al willen bepalen wat er aangeboden wordt in de kantine? Dit is je kans! Vanuit de kantinecommissie mag jij mede bepalen wat voor producten we aanbieden, hoe onze kantine aangekleed wordt en je staat altijd in contact met alle commissies binnen Quick.

Heb je interesse? Je mag ons altijd aanspreken, of natuurlijk mailen naar kantinecommissie@quick21.nl.

Oftewel: De kans van je leven!

 

Reacties zijn gesloten.