Quick’21 / V&V 1 kan niet doorbijten.

Share

Afgelopen zaterdag mocht het vlaggenschip afreizen naar Enschede voor de tweede competitieronde van het seizoen. Na een lange autorit stond daar de confrontatie met Rigtersbleek 1 op het programma.

Het begin van de wedstijd ging gelijk op met doelpunten van Gerdien van der Veen, Geke Blauw en Remco Schraa. Na de 3-3 stand lukte het de thuisclub om een gaatje van drie doelpunten te slaan. Toch lukte het Quick’21/V&V om terug te komen tot 9-7. Dit was een moeilijke periode voor het combiteam, omdat de goals moeilijk vielen en het aanvalsspel stroef verliep. Door een aantal tactische wissels van Nico Kraan moest daar verandering in komen. De wissels pakten gelijk goed uit en de uitploeg wist terug te komen tot 9-9 en daarna zelfs een voorsprong te pakken van 9-11. Dit was tevens ook de ruststand.

Na moeizaam de voorsprong te hebben gepakt was deze binnen een paar minuten weer verdampt en zag de uitploeg weer tegen een achterstand van 14-12 aan. Er brak een  fase aan waarbij het stuivertje wisselen was met de doelpunten. Quick’21/V&V wist tot de 17-18 op voorsprong te blijven. Dit was het moment dat te thuisclub een time-out aanvroeg. Deze pakte voor Rigtersbleek goed uit, waarna ze vier maal achterelkaar wisten te scoren. Quick’21/V&V scoorde nog één maal maar het mocht niet meer baten. Eindstand 21-19.

Volgende week spelen de Oudegaasters/Garypers tegen OKO/Bies uit Opende. Deze wedstrijd start, in Oudega, om 15:30u. Graag tot dan!

Reacties zijn gesloten.