Quick verliest in kampioenswedstrijd tegen Udiros

Share

P1100476Quick – Udiros (18-22)

Zaterdag stond de belangrijke topper op het programma tegen nr 2 Udiros uit Nieuwehorne. Bij winst zou Quick het kampioenschap kunnen vieren.

Maar zover kwam het niet. Met name het begin van de wedstrijd waren de Quickers niet goed bij de les. Jelte de Vries scoorde nog wel de 1-0, maar hierna was het Udiros wat de leiding nam. De gasten hadden het vizier op scherp en leidden halverwege de eerste helft al met 2-8. Pas op deze stand werd Quick wakker en begon het strijd te leveren. Bij rust was de achterstand verkleind tot 8-11. En toen Gerwold Hylkema na rust meteen een strafworp benutte leek het weer een wedstrijd te worden. Dit ging echter niet door. Udiros bracht het verschil terug naar 4 en Quick kon het de rest van de wedstrijd niet meer voor elkaar krijgen om de aansluiting te vinden. Zo eindigde deze wedstrijd in een terechte 18-22 nederlaag en moet Quick de koppositie in deze spannende competitie delen met Udiros.

Volgende week heeft Quick weer nieuwe kans om het kampioenschap binnen te halen. Het moet het dan in de uitwedstrijd opnemen tegen Harich. Deze ploeg staat op de 3e plek en heeft eveneens nog kans op het kampioenschap.

 

 Afbeelding12
programma

Reacties zijn gesloten.