Quick 21 wint van Sparta Zevenhuizen.

Share

Na vorige week uit te hebben verloren van de Granaet, was het afgelopen zaterdag belangrijk om de thuiswedstrijd tegen Sparta te winnen. Vooraf aan de wedstrijd wist het 2e van Quick 21 voor de 2e keer op rij te winnen ditmaal tegen Sparta 2.

Sparta liet in de openingsfase zien dat Quick 21 het vandaag niet makkelijk zou krijgen, uit 2 aanvallen scoorden ze 2 maal dus kwam Quick 21 snel achter met 0-2. Verdedigend had Quick 21 het daarna de gehele wedstrijd verder goed voor elkaar alleen aanvallend liep het nog niet.

De gehele 1e helft ging het gelijk, op net voor de pauze wist Quick 21 met een kleine voorsprong de rust in te gaan. Na de rust was Quick 21 duidelijk de betere ploeg maar dit lieten ze niet zien in doelpunten. Halverwege de 2e helft wist Hendrik de Jong tweemaal achter elkaar van afstand te scoren, op dat moment kwam Quick 21 op 4 doelpunten verschil, Sparta probeerde er nog wel iets aan te doen door te wisselen. De winst voor Quick 21 kwam niet meer in gevaar, Quick 21 vermaakte het publiek met nog een aantal fraaie doelpunten en wist de 2 punten thuis te houden. Eindstand werd 17-11. Aanstaande woensdagavond komt Rodenburg in Oudega voor een bekerwedstrijd. Komende zaterdag speelt Quick 21 uit tegen DTL in Hantum.

Reacties zijn gesloten.