Quick 21 ronde verder in de Jan Mulder Beker.

Share

Afgelopen woensdagavond was de 1e ronde van de Jan Mulder beker. Op bezoek kwam Rodenburg uit Leek, Quick 21 startte goed en wist al vrij snel de 2-0 te scoren, hierna ging het de gehele 1e helft gelijk op. Waar het ene vak van Quick 21 het verdedigend aanvallend en verdedigend goed voor elkaar had, had het andere vak moeite om de scoren.

Hierdoor kon Rodenburg lang bij blijven, net voor rust wist Quick 21 een klein gaatje te slaan zodat de rust stand 10-8 was.

Na rust was Quick 21 duidelijk de betere ploeg, aanvallend kon Rodenburg geen vuist meer maken zodat Quick 21 uitliep naar 18-10. Trainer Coach Popke Wijma bracht toen een aantal wissels in. Deze pakten het ook goed op en Quick 21 bleef uitlopen naar 21-11. In de laatste minuten kon Rodenburg nog een paar goede aanvallen neerzetten zodat de eindstand 21-14 werd.