HHV – Quick’21 (20-25)

Share

Quick heeft in de strijd om de titel geen steken laten vallen tegen HHV uit Hollandsche Veld.
Deze lastige uitwedstrijd kon tot aan het begin van de 2e helft alle kanten op gaan. Quick had wel het betere veldspel, maar kon maar moeizaam loskomen van de tegenstander. Met name de heren van HHV waren goed op schot en zorgden tot een stand van 12-14 dat het verschil niet groter werd dan 2 doelpunten. Op deze stand was het Jelte de Vries die het gat van de korf tweemaal wist te vinden en het verschil op 4 bracht. In het andere vak waren de gezusters Blauw in de 2e helft goed op schot. Zo werd het een aantrekkelijke doelpuntrijke wedstrijd, waarin Quick gaandeweg de 2e helft de voorsprong uitbouwde. Toen Hilly Neeltje vd Wal met haar 7e treffer de 18-23 op het scorebord zette was wel duidelijk dat de overwinning niet meer in gevaar. De wedstrijd eindigde in een 20-25 overwinning. Voor de Quickers een goede wedstrijd wat vertrouwen biedt in de loop naar de topper volgende week tegen koploper De Granaet.

Deze wedstrijd is volgende week zaterdag om 19.20uur in sporthal Westermar in Burgum.