Gemakkelijke overwinning voor Quick’21/V&V

Share

Gemakkelijke overwinning voor Quick’21/V&V

Amersfoort – Afgelopen zaterdag mocht de hoofdmacht aantreden tegen MIA uit Amersfoort. Wederom een flinke reis. Des te gebrand waren ze er op om 2 punten mee in de tas terug te nemen: ‘We komme hjir net foar niks!’.

Op de dag van de scheidsrechter floot scheidsrechter M. Mooren om 15.30 de wedstrijd in. Ondanks dat de regendruppels inmiddels uit de lucht vielen, begonnen de groenhemden voortvarend aan de wedstrijd. Binnen de kortste klappen wist Quick’21/V&V een grote voorsprong te pakken van 2-7. Dit was de reden van trainer Ale Meijer om een time-out in te lassen. Echter zonder positieve gevolgen aan de kant van MIA. Quick’21/V&V bleef maar door scoren met goals van o.a. de goed spelende Jetze de Jong en Grietsje Blauw. Er werd gerust met 5-12.

Niks aan de hand, zou je zeggen. Maar juist dan kan gemakzucht ervoor zorgen dat een wedstrijd spannend gemaakt wordt. Dit was ook de boodschap van trainer/coach Nico Kraan. De tweede helft regende het niet alleen pijpenstelen; het regende ook doelpunten aan de Quick’21/V&V zijde. Merkwaardig, waar er tijdens een wedstrijd in zonnestralen gevochten moet worden voor een doelpunt en waar er ditmaal in de regen het ene naar het andere doelpunt gescoord werd. Gelukkig konden de supporters thuis meekijken middels een live-stream om deze goals te bewonderen. Eindstand 12-27. Dit geeft vertrouwen; volgende week treffen de Oudegaaster/Garijpers om 15.30 CSL uit Stiens.

 

Reacties zijn gesloten.