De Waterpoort – Quick’21

Share

Quick’21 laat de 2 punten in Sneek.

Na de goede start van de zaalcompetitie vorige week tegen KV Drachten mocht Quick 21 afgelopen zaterdag naar Sneek afreizen om te spelen tegen de Waterpoort. Deze hadden de 1wedstrijd verloren tegen Ritola en hadden dus iets recht te zetten en dat lieten ze vanaf het startsignaal meteen zien een hun thuispubliek.

Quick 21 daarentegen begon niet scherp aan de wedstrijd, binnen 10 minuten stond Quick 21 achter met 7-1. Coach Luca Spin nam op die stand een Time Out om te proberen zijn spelers weer scherp te krijgen. Quick 21 kreeg iets meer controle op de wedstrijd en wist te rusten met een stand van 13-11.

Na de rust kwam Quick 21 even op 13-12 maar de Waterpoort schakelde een standje bij en liep binnen een paar minuten uit naar 18-12. Quick 21 had vooral problemen in de rebound met de lange heren van de Waterpoort en de dames van de Waterpoort wisten van afstand makkelijk te scoren. Coach Luca Spin probeerde door middel van een aantal wissels het spel van de Waterpoort de ontregelen dit lukte enigszins maar beide teams bleven om en om scoren. Aan het einde van de wedstrijd stond er een stand van 28-21 op het scorebord. Een verdiende overwinning voor de Waterpoort en voor Quick 21 was dit een kleine tegenvaller. De komende week mag de selectie van Quick 21 zich opmaken voor de wedstrijd uit tegen Ritola hopelijk start Quick 21 dan scherper aan de wedstrijd.

Reacties zijn gesloten.