Tenues- en tassenpresentatie Quick’21/V&V, zaterdag 11 januari 2020

Share

Eindelijk was het dan zo ver; de bezegeling van de samenwerking van Quick’21 en V&V. De samenwerking is natuurlijk begin dit seizoen al officieel gestart en loopt op alle vlakken geweldig. Maar dit moeten we natuurlijk ook terugzien in de tenues en tassen. Als je zo iets dergelijks gaat doen, komt er heel wat bij kijken. Er kwam namelijk een kledingcommissie met input vanuit beide verenigingen, die ervoor moesten zorgen dat we een tenue krijgen waarin we de beide verenigingen terugvinden. Maar daarnaast moet het een beetje modern ogen, en het is ook belangrijk dat het voor de spelers praktisch en prettig te dragen is. De dames uit beide verenigingen hebben echt geweldig hun best gedaan en een prachtig geheel samengesteld. Een paar maanden geleden hebben we daar al een presentatie van gehad aan de leden.

En nu nog het belangrijkste; zonder sponsoren is dit allemaal niet mogelijk! Gelukkig hebben we bij beide verenigingen hele goede en flexibele sponsoren die ook de noodzaak en de voordelen van de samenwerking direct zagen zitten. Hierdoor werd een mooie samenwerking qua sponsoring mogelijk gemaakt door de Spar vanuit zowel Oudega als Garijp, en hebben we Autovakmeester Jeeninga en Bouwbedrijf Kleinhuis vanuit Quick bereid gevonden om de sponsoring weer op zich te nemen en vanuit V&V werden Jachtwerf Westerdijk, Elverdink Hoveniers en AA Fysio bereid gevonden voor de sponsoring.

Zaterdagavond vooraf en tijdens de wedstrijd van Quick’21/V&V 1 – Rigtersbleek 1, hebben we met medewerking van Sporthal de Drait en scheidsrechter Cees Visscher er een zeer geslaagde avond van gemaakt! De ereleden en de leden van verdienste van beide verenigingen waren nagenoeg allen aanwezig. En zo hebben we vooraf aan de wedstrijd tezamen met de teams van de week, de F1’s van beide clubs, eerst de trainingspakken en de tassen gepresenteerd met behulp van het tweede team, waarna het eerste team kwam oplopen in het spelerstenue. Om deze avond een extra tintje te geven en onze sponsoren nog even extra in de belangstelling te zetten, hebben we in de pauze van de wedstrijd de sponsorcontracten van beide verenigingen met de sponsoren getekend. Dit allen onder een daverende prestatie van Ans Tamminga en Gaatse de Vries. De sponsoren en de dames van de kledingcommissie werden daarna nog bedankt middels een mooi boeketje bloemen.

Al met al een hele geslaagde avond. Als enige deceptie was het resultaat van zowel het eerste als het tweede team. Door beide teams werd er met een groot verschil verloren. Na de wedstrijd werd er nog gezellig na geborreld met een gebakje van Bouwbedrijf Kleinhuis en een hapje/snackje aangeboden door Quick’21/V&V.

Namens de sponsorcommissie, Mark Boonstra

Reacties zijn gesloten.