Technische staf Quick’21/Vlug en Vaardig rond voor seizoen 2021-2022.

Share
De besturen van Quick’21 en ckv VenV zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat de samenstelling van de technische staf voor de selectie van Quick’21/VenV rond is en nagenoeg gelijk blijft.

Alleen Mathijs Feddema, trainer/coach van het tweede team, stopt aan het einde van het seizoen. Spelers, staf en de technische commissie bedanken Matthijs voor zijn inzet de afgelopen twee jaar. In de veldcompetitie staat QV2 bovenaan in de res. 2e klasse; helaas is net bekend geworden dat deze competitie niet zal worden uitgespeeld. Maar dat doet niets af aan dit tussentijdse resultaat!

Hoofdtrainer Nico Kraan en de spelers van de selectie hebben aangegeven graag met elkaar verder te willen. De afgelopen 2 jaar hebben ons laten zien dat er nog zeker rek in deze selectie zit. Kraan wil hier nog graag verder aan bouwen, zeker ook omdat er door de corona maatregelen nog geen enkele competitie is afgerond. Bij het stopzetten van de competities het afgelopen jaar, kwam QV1 steeds beter op stoom en was men in de race voor de top 3. Laten we hopen dat we dit volgend seizoen gewoon kunnen afmaken.
Sjoerd Pool wordt komend seizoen trainer/coach van het tweede team en assistent van Nico Kraan. De technische commissie van beide verenigingen en de selectiespelers zijn zeer ingenomen met weer een insider als nieuwe trainer. Pool heeft jaren lang in de selectie van Quick’21 gespeeld. Daarnaast heeft hij een aantal seizoenen zijn geluk beproefd bij de selectie van Mid Fryslan. Hij wil nu zijn eerste stappen zetten in het trainersvak. Wij wensen Sjoerd veel succes en plezier toe met deze nieuwe uitdaging.
Teambegeleider Mathilde van der Zee en verzorgster Ank Jonker gaan ook beide door volgend seizoen. Spelers en trainers zijn zeer ingenomen met de inbreng deze dames.
Zo zijn alle posities ingevuld en is de selectie van Quick’21/VenV helemaal klaar voor het seizoen 2021-2022.

Reacties zijn gesloten.