Moeizame overwinning voor Quick ‘21/V&V

Het eerste team van Quick ‘21/V&V mocht afgelopen zaterdag aantreden tegen Movado 1. Movado was een onbekende club voor de spelers. Niet geheel onlogisch, aangezien Movado zich vestigt in de Zuid-Hollandse stad Dordrecht. Hier kregen de plattelanders te maken met de stad, en dan ook wel héél letterlijk; het korfbalveld kon je bewonderen vanaf het balkon van één van de rijtjeshuizen die zich rondom het korfbalveld bevonden. Vanaf de aankomst moest de focus weer aan staan, naar een slopende rit van 214 kilometer. Maar de scherpte en gedrevenheid die er vorige week was, was deze dag ver te zoeken bij…

lees verder

Quick’21/V&V-combinatie pakt 6 punten

OUDEGA – Dat het een memorabele middag zou worden was op voorhand al wel duidelijk: de eerste wedstrijden als samenwerkingsclub stonden namelijk op het programma. Sinds deze zomer hebben de korfbalsenioren uit Oudega en Garijp de krachten gebundeld en tot nu toe blijkt dat een gouden zet: zowel het 1e, 2e als 3e team pakten de volle buit. Het spits werd afgebeten door Quick’21 / V&V 2. Onder prima omstandigheden had men echter een valse start. De studenten van de Parabool 3 waren fel en schoten prima uit de startblokken. Quick’21 / V&V 2 moest alle zeilen bijzetten, maar wist…

lees verder

Uitslagen/Eindstanden Jeugd “De Hûskeamer/Quick 21 Toernooi”

klik op titel om volledig bericht te zien Uitslagen en eindstand Quick ’21  A1 Flamingo’s A1 P 1 6 – 3 Olympia A1 Drachten/vd Wiel A1 P 1 0 – 11 Quick ’21  A1 Olympia A1 P 1 7 – 2 Flamingo’s A1 Drachten/vd Wiel A1 P 1 3 – 11 Quick ’21  A1 Drachten/vd Wiel A1 P 1 2 – 9 Flamingo’s A1 Olympia A1 P 1 19 – 3 Drachten/vd Wiel A2 Flamingo’s A2 P 2 5 – 6 DOW/WH/TFS A1 De Pein A1 P 2 2 – 6 Drachten/vd Wiel A2 DOW/WH/TFS A1 P 2 4 –…

lees verder

kampioen

Gefeliciteerd met behaalde kampioenschap.

Midweek V&V/Quick ’21

Quick’21   A2

Quick ’21   F1

Quick ’21   B1

De Waterpoort – Quick’21 (17-19)

Waar de waterpoort vorig week handhaving veilig stelde is het voor Quick’21 alle hens aan dek. Onderin hijgen de ploegen elkaar in de nek en is het noodzakelijk om de laatste wedstrijden te winnen.

De Spar-Adema equipe begon zwak aan de wedstrijd en zag de thuisploeg makkelijk uitlopen naar 4-2 voorsprong. Met name de lengte bij de Waterpoort bleek lastig te bespelen. De eerste helft reageerde Quick’21 niet alert op afvallende ballen en speelde het tegen zichzelf. Dit zorgde voor onrust rondom de korf waar de Waterpoort kansen uit wist te creëren. Het verschil kwam op 7-3 en Quick’21 wist dat het uit een ander vaatje moest tappen. Tot de rust bleef het 4 verschil en was de stand 13-9.

Na rust kwam er een ander Quick’21 het veld optreden. Er werd voor elkaar geknokt en de aanvallen werden geduldig uitgespeeld wat ervoor zorgde dat de stand binnen 5 minuten gelijk kwam en uiteindelijk over de Waterpoort heen ging. De Waterpoort wist via een time-out zelf terug te komen in de wedstrijd maar het initiatief bleef bij de Spar-Adema equipe. De laatste 10 minuten was  een zenuwslopend einde, maar gelukkig werd er 2 verschil gemaakt door de Quickers en konden er 2 belangrijke punten worden bijgeschreven.

Volgende week speelt Quick’21 tegen Ritola om 15:30 in Zuidlaren

Nieuwe sponsoren

Wij zijn verheugd dat we weer een paar nieuwe sponsoren mogen verwelkomen!

U zult de volgende nieuwe borden langs het veld zien hangen:
-Bakkerij de Vries
-De Haarsalon

 

 

Bakkerij De Vries

 

 

En daarnaast zijn we zeer blij dat we kunnen aankondigen dat we het sponsorpakket van
de Hûskeamer hebben mogen uitbreiden en dat we di
t jaar het

De Hûskeamer/Quick’21 toernooi
 hebben op 24 Augustus.

 

 

Nico Kraan seizoen 2019-2020 hoofdtrainer van de combi selectie Quick 21/Vlug en Vaardig.

Met ingang van het nieuwe korfbalseizoen 2019-2020 wordt Nico Kraan hoofdtrainer van de selectie van KV Quick 21 en VenV. Zoals bekend gaan Quick 21 en V en V op senioren niveau samenwerken.

Kraan woonachtig in Wolvega speelde tijdens zijn jeugd bij Sios uit Wolvega en heeft een aantal jaren bij SCO uit Oldeholtpade op het allerhoogste korfbalniveau gespeeld.

Op vrij jonge leeftijd ging Kraan het trainersvak in, hij was hoofdtrainer bij Wordt Kwiek Marfugels, Sparta (Ze), Thrianta, KV Leeuwarden, Drachten, SCO en Sios. Het afgelopen seizoen was Kraan hoofdtrainer bij de Waterpoort uit Sneek.

Na een goed gesprek met de technische commissie senioren van Quick 21 en V en V  hebben beide partijen besloten de samenwerking aan te gaan. De ambitie en visie van Kraan sluiten goed aan bij die van Quick 21 en V en V. Bij de start van het nieuwe seizoen worden beide selecties van Quick 21 en V en V samengevoegd, hier ligt voor Kraan een mooie uitdaging,  in de breedte kan hij straks beschikken over een enthousiaste selectie.

De beide besturen en de senioren technische commissie wensen Kraan veel succes in het komende seizoen.