Quick’21/V&V verspeelt winst in Ruinerwold

Share

De een-na-laatste wedstrijd van het seizoen werd zaterdag gespeeld tegen KIOS Ruinerwold. Om 15:30 floot de scheidsrechter, wederom met prachtig weer, in voor de start van de wedstrijd.

De eerste helft ging gelijk op. Door de gebroeders Kooistra en Gerwold Hylkema pakte Quick’21/V&V brutaal een 2-4 voorsprong. De heren bleven lekker scoren en ook Geke Blauw deed een duit in het zakje door twee doelpunten te scoren. Ruststand: 8-10.

De tweede helft begon spectaculair voor de Oudegaaster-Garyper combinatie. Gerdien van der Veen meldde zich ook op het scoreformulier en samen met eerdergenoemde spelers brachten ze een puike 13-17 op het scorebord. De wedstrijd leek gespeeld, maar deze riante voorsprong werd binnen no-time weggewerkt door KIOS. De voorsprong werd een achterstand van 19-17. De 19-18 van Gerwold Hylkema bracht hoop, maar de 20-18 gooide de wedstrijd in het slot.

Een sneu verlies voor de ploeg van Nico Kraan. Volgend week mag er nog eenmaal worden aangetreden voordat de zaalcompetitie begint. Om 15:30 speelt men uit in Almelo tegen AKC.