Quick’21 – Ritola (19-13)

Share

Na 2 weken rust stond er voor de Spar Adema equipe de wedstrijd tegen de koploper op het programma. Ritola was tot deze wedstrijd nog ongeslagen in de zaalcompetitie.

In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Er werd door beide teams goed verdedigd, waardoor de doelpunten duur waren. Quick’21 wist op een 5-3 voorsprong te komen en leek dit verschil vast te kunnen houden tot de rust. Quick speelde het eerste kwartier prima attractief korfbal, maar dit bleef in scores uit. Toch werd het spel gehaaster en door gemakzucht werd de stand toch weer gelijk getrokken naar 8-8 bij rust.

De tweede helft ging gelijk op en tot 11-11 wist geen van de teams nog een stempel te drukken op wedstrijd. Met nog 18 minuten te spelen was het de Spar Adema equipe dat de voorsprong pakte en koploper Ritola op de pijnbank legde. De aanval van Ritola werd aan banden gelegd en wisten nog maar 5 keer te scoren de tweede helft. Quick’21 maakte de juiste keuzes en kon uitlopen tot een 19-13 eindstand.

Voor Quick’21 betekende het de aansluiting met de top van de competitie.

Aankomende zaterdag speelt Quick uit te de Walden om 18:40 te Oenkerk