Quick – Harich (25-19)

Share

Quick speelde zaterdag alweer zijn laatste thuiswedstrijd. Onder warme omstandigheden was het de thuisploeg die zeer sterk aan de wedstrijd begon en de tegenstander liet zien dat er vandaag niks te halen viel. Na een kwartier spelen had Quick reeds een 7-3 voorsprong opgebouwd. In deze fase was er een vervelend moment waarbij een Harich-speler flauwviel door de hitte en de wedstrijd niet kon vervolgen.

De wedstrijd leek halverwege al gespeeld te zijn. Maar niks bleek minder waar. Harich liet zijn kwaliteiten in de 2e helft nog eens zien en wist zich terug te knokken tot 19-17. Een korte drinkpauze werd ingelast door de scheidsrechter. Coach Popke Wijma maakte hier dankbaar gebruik van om zijn spelers weer even op scherp te stellen. Dit had zichtbaar effect, want met 2 slimme kansjes onder de korf bracht, de deze wedstrijd makkelijk scorende,  Stan Kleinhuis het verschil meteen weer op 4 doelpunten. Toen vervolgens Hilly Neeltje vd Wal en Jan Auke Kooistra ook scoorden was het verzet van Harich gebroken en werd de wedstrijd met 25-19 gewonnen door Quick.

Donderdagavond speelt Quick de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen buurgenoot V & V in Garijp.

 

Doelpunten: Jelte de Vries 3, Romke Kooistra 3,  Jan Auke Kooistra 4, Stan Kleinhuis 5, Grietsje Blauw 2, Geke Blauw 3, Hilly Neeltsje vd Wal 5

Reacties zijn gesloten.