Quick ’21 moet zijn meerdere erkennen in De Wâlden

Share

De Wâlden – Quick ’21 (27-22)

Na een goede competitiestart met 2 overwinningen heeft Quick nu een reeks wedstrijden voor de boeg tegen de op papier sterkere tegenstanders. Te beginnen met de uitwedstrijd zaterdag tegen fusieclub De Wâlden. Quick speelde een goede wedstrijd, maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven en zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Tot een stand van 12-10 vielen de doelpunten om en om en ging de wedstrijd gelijk. Maar door een doelpuntloze fase van Quick aan het eind van de eerste helft wist De Wâlden uit te lopen tot een 15-10 ruststand.

In de tweede helft had Quick de zaken verdedigend beter op orde en kon het goed weerstand bieden tegen deze ervaren ploeg. De opgelopen achterstand kon echter niet teruggebracht worden tot minder dan 4 doelpunten, waardoor het geen moment meer een spannende wedstrijd is geweest. Daarbij werd De Wâlden mede in het zadel geholpen door de arbitrage, die de ballen wel heel makkelijk op de stip legde.

Volgende week speelt Quick thuis tegen koploper CSL om 17.30uur in sporthal De Hege Fiif te Hardegarijp.

Doelpunten: Romke Kooistra 4 , Jelte de Vries 5 , Gerwold Hylkema 5, Stan Kleinhuis 3, Grietsje Blauw 2, Geke Blauw 1, Hilly Neeltsje van der Wal 1, Gerdien vd Veen 1