Quick 21 1 wint van KF de Walden 1

Share

Afgelopen zaterdag mocht Quick 21 in Hardegarijp aantreden tegen de Walden 1. Na de 2 uitwedstrijden tegen de Waterpoort en Ritola welke beiden werden verloren had Quick 21 wat recht te zetten voor haar eigen Publiek.

Quick 21 startte in een iets andere opstelling en trainer coach Luca Spin had er op gehamerd dat ze scherper moeten starten, deze scherpte ontbrak in de vorige wedstrijden. De Walden opende de score maar in de 1e minuten wisten beide ploegen om en om te scoren. Vanaf de 4e tot de 11e minuut was Quick 21 goed bezig  en wist langzaam uit te lopen naar 7-2. Na een Time out van de Walden wisten deze weer langszij te komen tot 8-8. Quick 21 bleef in deze fase rustig en zorgde dat ze konden rusten met een stand van 10-8.

Na rust  ging de score om en om, maar Quick 21 bleef aan de goed kant van de score en wist halverwege deze helft een voorsprong te nemen van 4 doelpunten. Vanaf dat moment konden ze de wedstrijd zakelijk uitspelen. Het laatste fluitsignaal van Scheidrechter Hendriks uit Haarlem klonk op een stand van 21-16. Al met al belangrijke punten om aan te sluiten met de bovenste teams. De eerst volgende wedstrijd speelt Quick 21 thuis op 12 januari om 18.30 uur in de Sporthal de Drait in Drachten.