Luca Spin komend seizoen trainer coach Quick’ 21

Share

Trainer Coach Popke Wijma van Quick 21 heeft een aantal weken terug een eenzijdig ongeval gehad, Popke is herstellende van dit ongeval, dit herstel kan nog wel een aantal maanden duren. In goed overleg met de familie van Popke heeft Quick 21 besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer coach voor het komende seizoen.

Luca Spin zal het komende seizoen trainer coach zijn van de nog jonge selectie van Quick 21. Luca was de afgelopen 2 jaar trainer coach van Club Brothers en daarvoor 3 jaar trainer coach van Kinea. In een goed gesprek met Luca heeft de TC van Quick 21 besloten om het komende seizoen Luca aan te stellen als trainer coach. Luca  wil de lijn welke Quick 21 heeft ingezet om attractief en dynamisch korfbal te spelen voorzetten, samen met Luca denkt de TC van Quick 21 nog stappen te kunnen maken met deze selectie.

De promotie van Quick 21 naar de 1e klas veld en het succesvolle 1e jaar in de 1e klas zaal heeft Quick 21 ook  nieuwe spelers opgeleverd. Tije Blauw maakt de overstap van de Pein A1 naar Quick 21 en Kim Hoekstra gaat ook volgend seizoen van de Pein A1 naar Quick 21. Tevens hebben de gebroeders Sjoerd en Wietze Pool na een sabbatical van 1 jaar aangegeven weer  beschikbaar te zijn voor de selectie van Quick 21.

Na de promotie naar de 1e klas op het veld speelt Quick 21 zowel op het veld als in de zaal 1e klas. De weg welke Quick 21 4 jaar geleden heeft ingezet begint zijn vruchten af te werpen. De jonge selectie maakt nog elk jaar stappen, Gerwold Hylkema nestor van de selectie zal ook volgend jaar doorgaan en is voor deze jonge ploeg een zeer waardevolle speler.

Het technisch kader zal grotendeels bestaan uit dezelfde mensen als afgelopen seizoen, wanneer er nog geïnteresseerden zijn om aan te sluiten bij deze jonge groep bieden we deze graag een kans. Er kan dan een mail gestuurd worden naar technischecommissie@quick21.nl

Reacties zijn gesloten.