Luca Spin en Quick 21 na dit seizoen uit elkaar.

Share

In verband met de op handen zijnde samenwerking van de Quick ‘21 senioren en V&V senioren geeft de samenwerkingscommissie van beide verenigingen er de voorkeur aan om te starten met een nieuwe technische staf. Dit om spelers van beide verenigingen een eerlijke kans te bieden voor de selectie van volgend jaar met een hoofdtrainer die er ‘blanco’ in staat. De TC van Quick 21 en Luca hebben vanwege deze reden in goed overleg besloten om na 1 jaar de samenwerking te stoppen.

Luca is door omstandigheden vrij laat ingestapt dit seizoen bij Quick 21 maar heeft deze sportieve uitdaging met beide handen aangegrepen. Met zijn hardwerkende en gedreven inzet en visie er voor gezorgd dat Quick 21 zowel op het veld als in de zaal goede uitslagen heeft neergezet.  Zowel op het veld als in de zaal staat de jonge Quick’21 selectie verdienstelijk in de middenmoot van de 1e klasse. Met nog 5 thuiswedstrijden te gaan in de zaal heeft  Quick’21 1 thuis  een ongeslagen status en laat Luca met zijn spelers elke week weer het publiek genieten van attractief korfbal. De technische commissie, bestuur en spelers kijken terug op een positieve samenwerking en wensen Luca veel succes met het vinden van een nieuwe uitdaging als trainer coach.

Assistent trainer Gaatse de Vries stopt tevens aan het einde van dit seizoen bij de selectie van Quick ‘21. Gaatse heeft met zijn enthousiasme tevens een waardevolle rol vervuld binnen de selectie.

Reacties zijn gesloten.