KV Heerenveen – Quick’21 (22-19)

Share

KV Heerenveen – Quick’21 (22-19)

Quick speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen kampioen Heerenveen en wist het de tegenstander aardig lastig te maken. Maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven en erkennen dat de kampioen over meer kwaliteit beschikt. De Quickers hadden deze wedstrijd een bliksemstart en pakten brutaal een 0-4 voorsprong. De coach van Heerenveen nam een time-out om de spelers op te scherpen. Dit resulteerde effect en de spelers van Heerenveen wisten in het resterende deel van de eerste helft gemakkelijk de korf te vinden. De achterstand werd omgebogen tot een ruime 14-9 voorsprong bij rust.

Het was Quick dat het sterkst uit de kleedkamers kwam en via scores van Stan Kleinhuis en de sterk spelende Gerdien vd Veen terugkwam tot 15-13. De Spar Adema formatie had de zaakjes in de tweede helft verdedigend goed op orde, maar kon aanvallend niet doordrukken. Heerenveen kon daardoor de gehele tweede helft de voorsprong behouden en won uiteindelijk met 22-19.

De eerstvolgende en tevens laatste wedstrijd van de zaalcompetitie speelt Quick op zaterdag 10 maart om 20.45 uur thuis tegen Ritola in sporthal De Hege Fiif te Hardegarijp.

Doelpunten: Jelte de Vries 1, Romke Kooistra 3, Gerwold Hylkema 5, Stan Kleinhuis 4, Hilly Neeltje vd Wal 3, Grietsje Blauw 1, Gerdien vd Veen 2

Reacties zijn gesloten.