Generale repetitie voor Quick/V&V 1

Share

Zaterdag 2 april troffen Udiros en Quick/V&V elkaar in de laatste wedstijd van de verkorte competitie. Voor beide ploegen stond er niks meer op het spel dat het vervolg van de halve competitie zou kunnen beïnvloeden. Formeel gezien moest deze wedstijd alleen nog gespeeld worden. De komende twee weekenden staat er daarentegen wel wat op het spel.

De heengaande wedstijd tegen Udiros werd dik gewonnen. Voor vandaag was dit ook het doel. Tijdens de beginfase van de wedstijd was het binnen no-time 0-4 voor de groenhemden. Tot aan 6-8 kon Udiros nog redelijk meekomen doordat er hier en daar wat te makkelijk een doelpunt weggegeven werd. Ondanks dat het verdedigend niet altijd even scherp was, vielen de doelpunten aan Quick/V&V-zijde wel makkelijk. Er werd over alle schrijven gescoord en na vijf opeenvolgende doelpunten van Quick/V&V was wel duidelijk wie de winnaar van de dag zou worden. De eindstrand bedroeg 16-24 in het voordeel van Quick/V&V.

Aanstaande zaterdag staat de eerste belangrijke wedstijd op het programma. Doordat Quick/V&V als tweede geëindigd is in de poule, moeten zij het zaterdag 9 april opnemen tegen de nummer één van de andere helft van de poule: ASVD. Over twee wedstrijden wordt beslist wie zich kampioen mag noemen en promoveert naar de Overgangsklasse. Dit belooft een spektakel te worden! De wedstrijd begint om 19.30 uur in de Nije Westermar te Burgum.

Reacties zijn gesloten.