De Waterpoort – Quick’21 (17-19)

Share

Waar de waterpoort vorig week handhaving veilig stelde is het voor Quick’21 alle hens aan dek. Onderin hijgen de ploegen elkaar in de nek en is het noodzakelijk om de laatste wedstrijden te winnen.

De Spar-Adema equipe begon zwak aan de wedstrijd en zag de thuisploeg makkelijk uitlopen naar 4-2 voorsprong. Met name de lengte bij de Waterpoort bleek lastig te bespelen. De eerste helft reageerde Quick’21 niet alert op afvallende ballen en speelde het tegen zichzelf. Dit zorgde voor onrust rondom de korf waar de Waterpoort kansen uit wist te creëren. Het verschil kwam op 7-3 en Quick’21 wist dat het uit een ander vaatje moest tappen. Tot de rust bleef het 4 verschil en was de stand 13-9.

Na rust kwam er een ander Quick’21 het veld optreden. Er werd voor elkaar geknokt en de aanvallen werden geduldig uitgespeeld wat ervoor zorgde dat de stand binnen 5 minuten gelijk kwam en uiteindelijk over de Waterpoort heen ging. De Waterpoort wist via een time-out zelf terug te komen in de wedstrijd maar het initiatief bleef bij de Spar-Adema equipe. De laatste 10 minuten was  een zenuwslopend einde, maar gelukkig werd er 2 verschil gemaakt door de Quickers en konden er 2 belangrijke punten worden bijgeschreven.

Volgende week speelt Quick’21 tegen Ritola om 15:30 in Zuidlaren